Cégünkről

Az Airmatic Kft 1997 –ben alakult Kecskeméten, azóta foglalkozunk egyedi igények alapján tervezett célgépek, szerelő és végátvételi állomások, gyártósorok tervezésével és kivitelezésével. Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek a célgépek, ipari mérő és szerelő berendezések tervezésében, gyártásában. Az Airmatic Kft minőség- és üzletpolitikájának középpontjában a vevő teljes körű megelégedettségére való törekvés áll. Ennek érdekében az Airmatic Kft szakemberei folyamatos gyártás- és gyártmányfejlesztést végeznek. Ennek köszönhetően az elmúlt években a vevői megrendelések száma megnőtt, mely hatására a cég dolgozóinak létszáma és a gyártmányfejlesztést szolgáló eszköz beruházások mértéke dinamikus fejlesztést tett lehetővé.

Projektmenedzsment és minőségbiztosítás

A hatékony és minőségi munka elérése érdekében cégünknél bevezetésre került a Redmine projektkezelő rendszer, amely lehetővé teszi a projektek életútja alatt a cég részegységeinek gördülékeny együttműködését, valamint interaktív projektfelügyeletet biztosít a vevő részére. Minőségirányítási rendszerünk MSZ EN ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezik, igazolva rendszerünk  szabvány szerinti megfelelőségét. Részletes minőségpolitika

Általunk alkalmazott eszközök és technológiák

Cégünk csak kipróbált, az iparban általánosan elfogadott technológiákat és eszközöket alkalmaz, valamint nyitott az új fejlesztések irányában is, amennyiben az a produktivitást növeli és a minőséget javítja.

Mechanika

A mechanikus alkatrészek tervezése Creo 3 tervezőprogrammal készül, így biztosítva, hogy az összes alkatrészről és berendezésről háromdimenziós látványterv készül. Az alkatrészek gyártásáért saját forgácsoló kompetenciánk, valamint megbízható külső beszállítóink felelősek.

Pneumatika

Pneumatikus rendszereink a FESTO által forgalmazott minőségi alkatrészekből kerülnek összeépítésre, valamint a hálózatról a FESTO Fluiddraw szoftver használatával részletes pneumatikus terv készül.

Elektronika

Berendezéseink elektromos hálózata az iparban széles körben használt EPLAN tervezőprogrammal történik, így garantálva az átlátható elektromos dokumentációt. Szakembereink az Omron és a National Instruments kipróbált automatizálási egységeit használják a megbízhatóság és minőség biztosítása miatt.

Programozó

Berendezéseink vezérlőszoftverei a National Instruments LabVIEW fejlesztőkörnyezetében, valamint a Omron CX-One szoftvercsalád használatával készülnek. Vezérlőszoftvereink architektúrái lehetővé teszik a gyors és minőségi programfejlesztést.

Mérföldkövek cégünk életében

1997

Airmatic Bt. megalapítása

2003

60 m²-es műhely bérlése

2004

150 m²-es műhely bérlése

2005

MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer bevezetése

2008

Átalakulás jogutóddal Airmatic Kft -re és saját 400 m²-es telephely létesítése

2009

“Év vállalkozója” szakmai díj kiérdemlése

2011

Vállalatirányítási rendszer bevezetése

2014

National Instruments Allianz Partner rendszerintegrátori minősítés

2015

Forgácsoló kompetencia kiépítése

2016

Telephely bővítése 300 m²-rel

2017

Telephely bővítése 900 m²-rel

2018

A forgácsoló üzem bővítése – DMG CMX600V

2019

A forgácsoló üzem bővítése – DMG CMX70U

2020

AirStudio piacra vezetés

Alkalmazottaink létszáma évről évre