Cégünkről

Az Airmatic Kft 1997 –ben alakult Kecskeméten, azóta foglalkozunk egyedi igények alapján tervezett célgépek, szerelő és végátvételi állomások, gyártósorok tervezésével és kivitelezésével. Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek a célgépek, ipari mérő és szerelő berendezések tervezésében, gyártásában. Az Airmatic Kft minőség- és üzletpolitikájának középpontjában a vevő teljes körű megelégedettségére való törekvés áll. Ennek érdekében az Airmatic Kft szakemberei folyamatos gyártás- és gyártmányfejlesztést végeznek. Ennek köszönhetően az elmúlt években a vevői megrendelések száma megnőtt, mely hatására a cég dolgozóinak létszáma és a gyártmányfejlesztést szolgáló eszköz beruházások mértéke dinamikus fejlesztést tett lehetővé.

Projektmenedzsment és minőségbiztosítás

A hatékony és minőségi munka elérése érdekében cégünknél bevezetésre került a Redmine projektkezelő rendszer, amely lehetővé teszi a projektek életútja alatt a cég részegységeinek gördülékeny együttműködését, valamint interaktív projektfelügyeletet biztosít a vevő részére. Minőségirányítási rendszerünk MSZ EN ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezik, igazolva rendszerünk  szabvány szerinti megfelelőségét. Részletes minőségpolitika

Cégünk csak kipróbált, az iparban általánosan elfogadott technológiákat és eszközöket alkalmaz, valamint nyitott az új fejlesztések irányában is, amennyiben az a produktivitást növeli és a minőséget javítja.

Mechanika

A mechanikus alkatrészek tervezése Creo 3 tervezőprogrammal készül, így biztosítva, hogy az összes alkatrészről és berendezésről háromdimenziós látványterv készül. Az alkatrészek gyártásáért saját forgácsoló kompetenciánk, valamint megbízható külső beszállítóink felelősek.

Pneumatika

Pneumatikus rendszereink a FESTO által forgalmazott minőségi alkatrészekből kerülnek összeépítésre, valamint a hálózatról a FESTO Fluiddraw szoftver használatával részletes pneumatikus terv készül.

Elektronika

Berendezéseink elektromos hálózata az iparban széles körben használt EPLAN tervezőprogrammal történik, így garantálva az átlátható elektromos dokumentációt. Szakembereink az Omron és a National Instruments kipróbált automatizálási egységeit használják a megbízhatóság és minőség biztosítása miatt.

Programozó

Berendezéseink vezérlőszoftverei a National Instruments LabVIEW fejlesztőkörnyezetében, valamint a Omron CX-One szoftvercsalád használatával készülnek. Vezérlőszoftvereink architektúrái lehetővé teszik a gyors és minőségi programfejlesztést.

Mérföldkövek a cég életében

1997

Airmatic Bt. megalapítása

2003

60m2-es műhely bérlése

2004

150m2-es műhely bérlése

2005

MSZ EN ISO 2001:2009 minőségbiztosítási rendszer bevezetése

2008

Átalakulás jogutóddal Airmatic Kft -re. Saját 400 m2 -es telephely létesítése

2009

“Év vállalkozója” szakmai díj

2011

Vállalatirányítási rendszer bevezetése

2014

National Instruments Allianz Partner rendszerintegrátori minősítés

2015

Forgácsoló kompetencia kiépítése

2016

Telephely bővítése 300 m2 -rel